IMG 5514nieuw

 Heeft u alles al goed

geregeld voor later?

 

Vroeg of laat krijgen wij er allemaal mee te maken: Het verlies van iemand die veel voor je betekent. Op zo'n moment is het goed te weten dat je terug kunt vallen op 'Uitvaartvereniging De Laatste Eer' uit Dalen.

KOSTEN VOOR EEN UITVAART

Het is lastig om een indicatie te kunnen geven wat een uitvaart precies kost. Een uitvaart is steeds meer afgestemd op persoonlijke wensen, er is veel mogelijk. Omdat het belangrijk is om in ieder geval een beeld te krijgen wat een uitvaart ongeveer zou gaan kosten geven wij een richtlijn voor bepaalde kostenposten.

 

Kosten voor een uitvaart

Bij een uitvaart komen veel kosten kijken waar wellicht niet snel aan wordt gedacht. Te denken valt aan kosten voor onder andere:

 

- Een grafkist
- Rouwkaarten
- Condoleanceregister
- Bloemstukken
- Advertentie
- Vervoer/overbrengen kist naar crematorium of kerk
- Kerkdienst en liturgieën
- Verzorging thuisopbaring of opbaring in de aula
- Condoleance avond waarbij koffie/thee geschonken wordt
- Akte van overlijden
- Kosten wettelijke registratie

 

Een exacte prijs voor een uitvaart kan niet worden genoemd omdat dit afhankelijk is van de keuzes die worden gemaakt voor een uitvaart. Een eenvoudige uitvaart zou vanaf € 6.000,- mogelijk kunnen zijn.

 

Voor een enkel graf dient ongeveer € 2.444,- te worden betaald en voor een dubbel graf ongeveer € 4.888,- (voor 30 jaar). Verder zijn de kosten voor een uitvaart erg afhankelijk van de keuzes. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen uit veel verschillenden grafkisten in verschillende prijsklassen. Een grafkist kan € 600,- kosten maar ook € 1.200,-.

 

Aan de genoemde bedragen kunnen geen rechten worden ontleend, dit is slechts een indicatie.

 

Lidmaatschap

Als lid van de uitvaartvereniging De Laatste Eer Dalen krijg je een vergoeding van € 1.135,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de nota voor de nabestaanden.

 

Het is vaak verstandig om naast het lidmaatschap bij de uitvaartvereniging een aanvullende uitvaartverzekering af te sluiten. Zo weet u zeker dat de kosten voor een uitvaart zijn gedekt en nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de penningmeester via de contactgegevens onder aan de website. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meldnummer

 

button lichtjesavond

writing

begraafplaats-dle

 Aula 

Wij beschikken over een eigen aula.

 

 

 button-meer-informatie

Wensenboekje 

Speciaal voor u is er het 'Laatste Wens Boekje'. U kunt zelf in alle rust bepalen hoe uw uitvaart uitgevoerd wordt. Wij zijn graag bereid u te adviseren en te helpen met het invullen van het Laatste Wens Boekje en wij zorgen ervoor dat na overlijden uw wensen verwezenlijkt worden.

 

button-wensenboekje

Begraafplaats 

Meer infomatie over de begraafplaats vindt u hier.

 

 

button-meer-informatie

Contact

De Laatste Eer Dalen
Mw. A. Ruinemans-Meijerink
Kieftenweg 49
7751 DB DALEN

 

Tel: 0524-550955 (na 18.00) 

E-mail: info@dledalen.nl

webdesign: dvhp.nl