IMG 5514nieuw

 Heeft u alles al goed

geregeld voor later?

 

Vroeg of laat krijgen wij er allemaal mee te maken: Het verlies van iemand die veel voor je betekent. Op zo'n moment is het goed te weten dat je terug kunt vallen op 'Uitvaartvereniging De Laatste Eer' uit Dalen.

Over de laatste eer

Uitvaartvereniging ‘De laatste Eer’ Dalen is opgericht in 1924. De vereniging telt ongeveer 1650 leden. De aula is gevestigd in het centrum van Dalen aan de Hoofdstraat 27, voor de algemene begraafplaats.

 

Ontstaan uitvaartvereniging

De burenplicht (noaberschap) ligt ten grondslag aan plaatselijke uitvaartverenigingen. De zorg na een overlijden werd met elkaar gedeeld en door het oprichten van uitvaartverenigingen konden ook minder bedeelde dorpsbewoners een waardig afscheid krijgen.

 

Uitvaartvereniging ‘De laatste Eer’ Dalen heeft geen winstoogmerk en het doel van de vereniging is het verzorgen van een persoonlijk en waardig afscheid. De uitvaartvereniging wordt gedragen door vrijwilligers met de achterliggende gedachte ‘voor het dorp, door het dorp’. Om dit in stand te kunnen houden is jouw lidmaatschap van groot belang!

 

Meerwaarde lidmaatschap

Een lidmaatschap bij de uitvaartvereniging heeft meerdere voordelen. Eén van de voordelen is dat uitvaarten vaak goedkoper kunnen worden ingekocht wanneer iemand lid is van een uitvaartvereniging. Hierdoor kan er naast het lidmaatschap vaak een goedkopere aanvullende uitvaartverzekering worden afgesloten. Verder krijgen nabestaanden bij overlijden van een dierbare een contactpersoon uit de buurt, wat vaak als prettig en persoonlijk wordt ervaren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meldnummer

 

button lichtjesavond

writing

begraafplaats-dle

 Aula 

Wij beschikken over een eigen aula.

 

 

 button-meer-informatie

Wensenboekje 

Speciaal voor u is er het 'Laatste Wens Boekje'. U kunt zelf in alle rust bepalen hoe uw uitvaart uitgevoerd wordt. Wij zijn graag bereid u te adviseren en te helpen met het invullen van het Laatste Wens Boekje en wij zorgen ervoor dat na overlijden uw wensen verwezenlijkt worden.

 

button-wensenboekje

Begraafplaats 

Meer infomatie over de begraafplaats vindt u hier.

 

 

button-meer-informatie

Contact

De Laatste Eer Dalen
Mw. A. Ruinemans-Meijerink
Kieftenweg 49
7751 DB DALEN

 

Tel: 0524-550955 (na 18.00) 

E-mail: info@dledalen.nl

webdesign: dvhp.nl