IMG 5514nieuw

 Heeft u alles al goed

geregeld voor later?

 

Vroeg of laat krijgen wij er allemaal mee te maken: Het verlies van iemand die veel voor je betekent. Op zo'n moment is het goed te weten dat je terug kunt vallen op 'Uitvaartvereniging De Laatste Eer' uit Dalen.

Lidmaatschap opzeggen

Wanneer je het lidmaatschap van uitvaartvereniging 'De Laatste Eer' Dalen wil opzeggen dan dien je dit vóór 31 december per brief of e-mail door te geven aan de penningmeester. Andere manieren van opzegging worden niet verwerkt. De opzegging zal dan ingaan vanaf het eerstvolgende jaar. Ter verduidelijking worden onderstaande voorbeelden genoemd.

 

Contactgegevens voor opzegging
Mevrouw A. Ruinemans-Meijerink

Kieftenweg 49

7751 DB Dalen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voorbeeld 1
In januari 2019 heb je besloten dat je geen lid meer wil zijn van de uitvaartverenging, je zegt het lidmaatschap in die maand op. De opzegging zal ingaan per 2020, dit houdt dus in dat er over het jaar 2019 nog wél contributie betaald dient te worden.

 

Voorbeeld 2
In oktober 2018 ben je 18 jaar geworden. Rond augustus 2018 heb je een brief van de uitvaartvereniging ontvangen dat je vanaf het jaar waarin je 18 wordt ook contributie dient te betalen tenzij je het lidmaatschap hebt opgezegd voordat je 18 bent geworden. Rond mei 2019 wordt er ook voor jou contributie geïncasseerd (waarschijnlijk van de rekening van jouw ouder(s)/verzorger(s)) en je bedenkt je dat je eigenlijk geen lid wil zijn. Wanneer je op dat moment het lidmaatschap opzegt, zal deze ingaan vanaf 2020. Over 2019 dient er dus nog wél contributie betaald te worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

meldnummer

 

button lichtjesavond

writing

begraafplaats-dle

 Aula 

Wij beschikken over een eigen aula.

 

 

 button-meer-informatie

Wensenboekje 

Speciaal voor u is er het 'Laatste Wens Boekje'. U kunt zelf in alle rust bepalen hoe uw uitvaart uitgevoerd wordt. Wij zijn graag bereid u te adviseren en te helpen met het invullen van het Laatste Wens Boekje en wij zorgen ervoor dat na overlijden uw wensen verwezenlijkt worden.

 

button-wensenboekje

Begraafplaats 

Meer infomatie over de begraafplaats vindt u hier.

 

 

button-meer-informatie

Contact

De Laatste Eer Dalen
Mw. A. Ruinemans-Meijerink
Kieftenweg 49
7751 DB DALEN

 

Tel: 0524-550955 (na 18.00) 

E-mail: info@dledalen.nl

webdesign: dvhp.nl