IMG 5514nieuw

 Heeft u alles al goed

geregeld voor later?

 

Vroeg of laat krijgen wij er allemaal mee te maken: Het verlies van iemand die veel voor je betekent. Op zo'n moment is het goed te weten dat je terug kunt vallen op 'Uitvaartvereniging De Laatste Eer' uit Dalen.

Lichtjesavond 2019

Op zondag 8 december 2019 heeft Uitvaartvereniging 'De Laatste Eer' voor het eerst een lichtjesavond georganiseerd. Ruim honderd belangstellenden hebben de lichtjesavond bezocht.

Op de sfeervol verlichtte begraafplaats was er gelegenheid om lichtje en/of bloemstukje plaatsen op het graf of bij de urn van een dierbare. Voor mensen die een dierbare wilden gedenken die elders is begraven was er een groot houten hart waarop een lichtje kon worden geplaats. Daarnaast konden bezoekers op een houten hartje een gedachte, wens of groet schrijven en deze in een gedenkboom hangen. De hartjes mochten op een later moment, indien gewenst, weer opgehaald worden. De overige hartjes zijn in januari opgeslagen en blijven bewaard.

Mede door de hulp en inzet van vrijwilligers en sponsoren hebben wij deze avond kunnen organiseren. Wij hebben veel positieve reacties mogen ontvangen en kunnen terugkijken op een geslaagde avond! Onderstaande foto's geven een impressie van de avond.

 

 Collega normalte grootte

 

 

 

 

 

meldnummer

 

button lichtjesavond

writing

begraafplaats-dle

 Aula 

Wij beschikken over een eigen aula.

 

 

 button-meer-informatie

Wensenboekje 

Speciaal voor u is er het 'Laatste Wens Boekje'. U kunt zelf in alle rust bepalen hoe uw uitvaart uitgevoerd wordt. Wij zijn graag bereid u te adviseren en te helpen met het invullen van het Laatste Wens Boekje en wij zorgen ervoor dat na overlijden uw wensen verwezenlijkt worden.

 

button-wensenboekje

Begraafplaats 

Meer infomatie over de begraafplaats vindt u hier.

 

 

button-meer-informatie

Contact

De Laatste Eer Dalen
Mw. A. Ruinemans-Meijerink
Kieftenweg 49
7751 DB DALEN

 

Tel: 0524-550955 (na 18.00) 

E-mail: info@dledalen.nl

webdesign: dvhp.nl