IMG 5514nieuw

 Heeft u alles al goed

geregeld voor later?

 

Vroeg of laat krijgen wij er allemaal mee te maken: Het verlies van iemand die veel voor je betekent. Op zo'n moment is het goed te weten dat je terug kunt vallen op 'Uitvaartvereniging De Laatste Eer' uit Dalen.

Aula

Uitvaartvereniging 'De Laatste Eer' Dalen beschikt over een eigen aula op de begraafplaats in Dalen. Hier kan een overledene worden opgebaard en er is tevens gelegenheid om een rouw- of herdenkingsdienst voorafgaand aan de begrafenis of crematie te houden. Na afloop van de uitvaart kan de aula dienst doen als condoleanceruimte en koffiekamer. De aula beschikt over een audio installatie.

Gedurende de opbaarperiode kunnen nabestaanden elke dag een bezoek brengen. Ook niet-leden kunnen gebruik maken van de aula.

 

Adres Aula
Hoofdstraat 27
7751 GA Dalen

De aula is te bereiken door het doodlopende straatje naast 'Restaurant Zalencentrum Cornelis' in te rijden. Tegenover de aula is er parkeergelegenheid.

meldnummer

 

button lichtjesavond

writing

begraafplaats-dle

 Aula 

Wij beschikken over een eigen aula.

 

 

 button-meer-informatie

Wensenboekje 

Speciaal voor u is er het 'Laatste Wens Boekje'. U kunt zelf in alle rust bepalen hoe uw uitvaart uitgevoerd wordt. Wij zijn graag bereid u te adviseren en te helpen met het invullen van het Laatste Wens Boekje en wij zorgen ervoor dat na overlijden uw wensen verwezenlijkt worden.

 

button-wensenboekje

Begraafplaats 

Meer infomatie over de begraafplaats vindt u hier.

 

 

button-meer-informatie

Contact

De Laatste Eer Dalen
Mw. A. Ruinemans-Meijerink
Kieftenweg 49
7751 DB DALEN

 

Tel: 0524-550955 (na 18.00) 

E-mail: info@dledalen.nl

webdesign: dvhp.nl